Bättre hemsida lägre pris

Låt oss berätta din historia!

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG HEMSIDA

Har du en restaurang, en pub eller är du kock? CasaItalia ställer inte bara utmärkta italienska produkter till ditt förfogande, utan kan också ge dig råd om hur du kommunicerar ditt arbete på webben. Tillsammans med dig går vi igenom vad du vill förmedla med din nya hemsida, 
vilket syfte den har och vilket resultat du önskar uppnå. Vårt första jobb blir att ta reda på vad ditt företag och dina  besökare efterfrågar när dom besöker din hemsida.

ANALYS

Tillsammans med dig går vi igenom vad du vill förmedla med din nya hemsida

PROFILERING

När vi fått en bra uppfattning om vad du behöver så tittar vi på hur du profilerar dig i dagsläget och hur ditt grafiska material ser ut i övrigt.

LANSERING

Feel at home and find your atmosphere.

WordPress & Canva

Bland de mest kända sajterna i världen som använder denna plattform är de från stora företag som Sony, Microsoft och The Walt Disney Company. Men inte bara det: Men inte bara det: New York Times webbplats skapades också med WordPress.

Canva grundades i januari 2013 och används av över 110 miljoner användare. Canva Pro är en av de bästa grafiska redigeringsprogramvaran som finns och låter oss hålla nere kostnaderna för att skapa din webbplats.

Begär ett möte

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG HEMSIDA

Tillsammans med dig går vi igenom vad du vill förmedla med din nya hemsida, 
vilket syfte den har och vilket resultat du önskar uppnå.

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DINA BESÖKARE

Vårt första jobb blir att ta reda på vad ditt företag och
dina besökare efterfrågar när dom besöker din hemsida.

hemsida | e-handel | blogg

KÖPA HEMSIDA

Välkomna dina kunder med en professionell hemsida. Anpassat efter ditt varumärke skapar vi en hemsida som stärker ditt företag.

STARTA E-HANDEL

Vill du sälja dina produkter online? Efter dina önskemål och behov arbetar vår webbyrå fram en lösning som du sedan på egen hand enkelt kan underhålla.

SYNAS PÅ WEBBEN

Öka trafiken och antalet kunder till hemsidan. Vi hjälper dig att klättra bland sökmotorerna och förbättra placeringen i Googles sökresultat.

Torna in alto